میوانی بهرێز:بۆ ئهوهی بتوانی سوود له بهستهرهكانی ئهم یانهیه وهرگری سهرهتا پێویسته خۆت تۆمار بكهیت ، كه بهچهند ههنگاوێكی ئاسان ئهنجام دهدرێت.
ئاگاداری :- بۆ رودانی ههركێشهیهك پهیوهندی بكهن به ئیمێلی یانه ( Ysm21.Net@Hotmail.com ) یان پهیوهندی بكهن به ژمارهی مۆبایلی یانه ( 009647501182121 ) ... لهگهڵ ڕێزماندا .
| بابهت |
|---|
|
› جێگیر: تهنها بهوێنه وڵام بدهوه!! » رابهر » وهڵامهكان: 5 » جاری بینراو: 42 » ئهمڕۆ 14:56:10
› بچــــــــــــووكترین پەلەوەری دنیـــــــــــــــا...... » رابهر » وهڵامهكان: 4 » جاری بینراو: 22 » ئهمڕۆ 14:13:44
› بهشی شهشهمی "بانوو": بۆخۆتم بسازێنه » MARYAM » وهڵامهكان: 3 » جاری بینراو: 27 » ئهمڕۆ 14:08:27
› بهوێنه. بـهرازیل به سێ گۆڵ له تیپی دووهمی بهرشلۆنهی بردهوه » رابهر » وهڵامهكان: 4 » جاری بینراو: 28 » ئهمڕۆ 14:06:39
› ئـهنجامی یـارییهكانی پاڵاوتنی یۆرۆی 2012 » رابهر » وهڵامهكان: 1 » جاری بینراو: 4 » ئهمڕۆ 14:03:57
› وێنهی كچێك تهنها به " دۆت - داش - سلاش " ( ./:،" ) !! » رابهر » وهڵامهكان: 8 » جاری بینراو: 60 » ئهمڕۆ 13:59:47
› نوكته يه كي زؤر خؤش » رابهر » وهڵامهكان: 9 » جاری بینراو: 61 » ئهمڕۆ 13:47:38
› جێگیر: نوێترین وێنهی سهرههنگ موحسین 2010 . » awin » وهڵامهكان: 31 » جاری بینراو: 706 » ئهمڕۆ 13:38:30
› ( كـــاریـن ) » awin » وهڵامهكان: 5 » جاری بینراو: 41 » ئهمڕۆ 13:31:17
› سڵاووووووووووووووو » ROJ » وهڵامهكان: 8 » جاری بینراو: 67 » ئهمڕۆ 12:53:27
|

لهمیانی دیمانهیهكدا لهگهڵ گۆڤاری گوڵاندا، بهڕێز مهسعود بارزانی سهرۆكی كوردستان چهندین پرسیاری ههمهچهشنی دوور له سیاسهت ئاراستهكرا و ئهویش بهوپهڕی شهفافی و راشكاوییهوه وهڵامی پرسیارهكانی داوهتهوه..له وهڵامی پرسیارێكدا بهڕێز سهرۆكی كوردستان ئهوه ئاشكرا دهكات كه زۆر به یاریزانی یانهی بهرشلۆنه (لۆنێل میسی) موعجیبه.. بۆ زیاتر ئاشنابوونتان فهرموون ئێوه و بهشێكی ئهو دیمانهیهی كه گۆڤاری گوڵان لهگهڵ بهڕێز سهرۆكی كوردستانی سازكردووه...
[تهنیا ئهندامان دهتوانن بهستهر ببینن]
گوڵان: گوێمان لێبووە پێشتر جەنابتان هاندەری تیپی ئەڵمانیا بوون، بەڵام ئێستا هاندەری تیپی ئیتاڵیان، دوای دووركەوتنەوەی ئەو دوو هەڵبژاردەیە لە مۆندیال، ئایا جەنابی سەرۆك سەیری یارییەكانی كردووە، ئەگەر سەیری كردووە هاندەری چ هەڵبژاردەیەك بووە؟
سهرۆكی كوردستان: بەراستی من حەز لە فتبۆڵ دەكەم و كاتی خۆی یاری فتبۆڵیشم كردووە، تا جارێك من قوتابی بووم لەیاری فتبۆڵدا دەستم شكا، ئینجا بابێینەوە سەر پرسیارەكە، من زۆر كەیفم بە تیپی ئەڵمانی دەهات، بەڵام ئەو دەرچوو،ئیتاڵیەكانیش لەساڵی 1991 كە قەت ئەو هەڵوێستەیان لەبیر ناكەم،هەموو یاریزانانی هەڵبژاردەی ئیتاڵیا تۆپێكیان بۆ ناردم هەمووشیان ئیمزایان كردبوو لێیان نوسیبوو(لەگەڵ رێز و خۆشەویستیمان بۆ كوردستان)،ئەمەش وەك پێوەندییەكی دۆستانە، بەڵام لە یاری كۆتایی مۆندیال، لەبەرئەوەی هەڵبژاردەی ئیسپانیا بەشی زۆریان یاریزانانی یانەی بەرشەلۆنە بوون، ئەو یاریزانانەش هێندە بەڕێز و جوانی یارییان دەكرد، مرۆڤ هەر لەخۆیەوە حەزیدەكرد هەڵبژاردەی ئیسپانیا بیباتەوەو،پیرۆزیان بێت.هەروەها زۆریش موعجیبم بە میسی، واتە میسی و یاریزانانی بەرشلۆنە لە هەڵبژاردەی ئیسپانیادا، لە رادەبەدەر بەرەوشت و بەڕێزن، تەبعەن من پێم خۆش بوو ئەڵمانیا بیباتەوە كە ئەڵمانیا دەرچوو، پێم خۆش بوو ئیسپانیا بردیەوە.زیاتر لەبەر رێزم بوو بۆ یاریزانانی بەرشەلۆنە.
گوڵان: ئایا ئێستا جەنابی سەرۆك خۆی وەرزش دەكات، ئەگەر وەرزش دەكەن جەنابت چ وەرزشێك دەكەیت، ئایا وەرزشی جەنابت رۆژانەیە، یان ئەو كاتەی بوارت هەبێت؟
سەرۆكی كوردستان: بەڵێ من ئێستاش رۆژانە وەرزش دەكەم، بەیانیان زوو هەڵدەستم، هەرچییەك هەبێت من دەبێت وەرزشی خۆم بكەم
لـێـره نـیــه

.
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن Ashqe Dewana (2010-07-22 01:02:58)
لـێـره نـیــه

كاك سهفین . گۆڤاری گولان گۆڤاریكه پارتی دیموكراتی كوردستان دهری دهكات . تۆ بڵهی درۆ بهدهم سهرۆكی حیزبهكهی خۆیهوه بكات . نا دلنیابه سهد له سهد راسته . و درۆنییه . چونكه كهس ناتوانی بابهتیك بلاو بكاتهوه بهناوی سهرۆكی ههریمهوه
لـێـره نـیــه

من بيشتر ئةو بابةتةم خويندوة تةوة بةلام نازانم باوةرم بيي نيية ..ريباز كيان ئةي تؤ باوةرت بيي هةية؟[تهنیا ئهندامان دهتوانن بهستهر ببینن]
لـێـره نـیــه

باشان كيناليت ئةوسايتة ئةو بابةتةي بةناوي كولانةوة بلاو نةكردؤتةوة بؤ ئةوةي خوينةري زؤر بيت
لـێـره نـیــه

كاك سهفین من خۆم له گۆڤاری گولاندا خویندهوه . له بهركهمی مهجالم نوسینهكهی دورگهم هینا . لهپیشدا ویستم خۆم بابهتهكه بنوسمهوه .بهلام لهبهركهمی مهجال نهمتوانی بی نوسمهوه . دهست خۆش برام . هههههههههه
لـێـره نـیــه

ئاوا ئكةر خؤت بتنوسيبايةتةوة باشتر بوو دةست خؤش
لـێـره نـیــه

دةست خؤش هاورييان بةلاتان ئاسايى بيت ئيمةش وةك وولاتانى جيهان دةتوانين جاوبيكةووتن لةكةل سةروك بكةين وة بة راشكاوانة بيتان دةليم دةبيى ئيمة كةشبين بين تا دواروزمان جوان دةبى وة هةركةسيك بة كةشبينى سةيرى زيان بكات ئاواتةكانى بة دةست دينى.بة دلنييايةوة
لـێـره نـیــه

شوشه خان . دهست خۆش بۆ پهیامهكهت .وایه قسهكانت زۆر تهواوه . ههر سهركهوتو بیت
لـێـره نـیــه
شووشه نووسی:
دةست خؤش هاورييان بةلاتان ئاسايى بيت ئيمةش وةك وولاتانى جيهان دةتوانين جاوبيكةووتن لةكةل سةروك بكةين وة بة راشكاوانة بيتان دةليم دةبيى ئيمة كةشبين بين تا دواروزمان جوان دةبى وة هةركةسيك بة كةشبينى سةيرى زيان بكات ئاواتةكانى بة دةست دينى.بة دلنييايةوة

لـێـره نـیــه

دهست خۆش بهڕێزم......
بهڕێزان سهرۆكیش مرۆڤێكی ئاسایی یه وهك ههموومان شێكی سهیرو گوماناوی نی یه ........
لـێـره نـیــه

زۆر سپاس شادی . وابزانم ئهندامی تازهیت . بهخیر بیت سهر چاوو . هاوری
لـێـره نـیــه
پهڕهكان: 1